in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART 2020: OSOBA O KOJOJ VEĆ DUŽE VREME RAZMIŠLJATE DOĆI ĆE NA IDEJU DA VAS KONTAKTIRA

Ovan

Posao: Vaša elokventnost i spontanost prilikom komunikacije sa drugima danas dolazi do izražaja. Vi umete svojim partnerima i saradnicima da na najjednostavniji i najbolji način predstavite svoje poslovne vizije. Vase ideje nailaze na odobravanje. Prijatelji mogu biti od velike pomoći, ali i kolege koje vam mogu dati pravi savet.
Ljubav: Imate potrebu da provedete neko vreme nasamo sa partnerom. Ili, ukoliko nemate partnera, voleli biste da otputujete u mesto u kojem sve pre izvesnog vremena upoznali osobu koja je i dalje u vašim mislima. Putovanje bi moglo biti odličan izbor za zabavu i zadovoljstvo.
Zdravlje: Ukoliko imate bilo kakvih tegoba zbog promene vremena, posavetujte se sa vašim lekarom ili osobom koja je kompetentnija od vas. Nemojte se lečiti sami na svoju ruku.

Bik

Posao: Imate mnoge vizije kako bi vaš poslovni život trebao da izgleda u budućnosti, ali trenutno ne pronalazite najadekvatnije načine da svoje misli realizujete u delo. Osoba koja dolazi sa nekog kraćeg puta može pozitivno uticati na realizaciju vaših ideja.
Ljubav: Osoba o kojoj već duže vreme razmišljate doći će na ideju da vas kontaktira. Ovo vas može obradovati i navesti vas da razmišljate o njoj. Oni koji imaju partnera, neće mnogo vremena provoditi sa njim, biće okupirani mislima o idealnoj ljubavi. vaša idealna polovina je možda baš ispred vas.
Zdravlje: Mogući su problem sa grlom usled promene temperature. Utopljavajte se, pijte tople napitke i uživajte sa dragim ljudima u nekom opuštajućem ambijentu.

Blizanci

Posao: Ulažete veliki trud i napor da većinu vaših aktivnosti privedete kraju. Kritika ostalih kolega vam je bitna jer se za vaše projekte maksimalno zalažete i ulažete veliku energiju. Vaš trud je prepoznat od nadređenih. Novčani dobitak je izvestan, najverovatnije od osobe koja živi u inostranstvu ili ima veze sa inostranstvom.
Ljubav: Oni usamljeni će poželeti sa tragaju za nekim ko im može biti dobar izvor zabave i zadovoljstva. Ono koji su u vezi želeće da sa partnerom provode više vremena. Partner je spreman da se posveti zajedničkim zadovoljstvima. Iskreni razgovori pozitivno utiču na vaš odnos.
Zdravlje: Boravite češće u prirodi i na svežem vazduhu. Šetnja bi vam prijala, kao i razgovori sa dragim osobama.

Rak

Posao: Odnosi sa poslovnim saradnicima se popravljaju. Uz međusobno uvažavanje uspevate da nađete zajednički jezik. Ukoliko ste nezaposleni, postoji mogućnost da dobijete novu poslovnu ponudu, koja će u velikoj meri odgovarati Vašim interesovanjima.
Ljubav: Ukoliko vas je ovih dana mučila prošlost, danas je vreme da joj zauvek zatvorite vrata. Da je valjalo, trajalo bi. Ne opterećujte se razmišljanjima o ispravnosti svojih postupaka. Ukoliko vas prošlost i dalje bude mučila, potražite savet od nekoga ko će umeti da vam da smernice za pozitivnije razmišljanje.
Zdravlje: Problemi sa pojačanom nervozom su mogući. Relaksirajte se više uz omiljenu knjigu ili neki film koji će vas opustiti.

Lav

Posao: U proteklom periodu su vas mučile sumnje koje su se odnosile na vaše saradnike. Sumnjali ste u njihovu vernost i odanost. Uvideli ste da niste imali opravdanih razloga za to. Nastavite saradnju sa ljudima čije vas ideje motivišu i usmeravaju ka putu za koji i vi smatrate da je dobar za vaš posao.
Ljubav: Ukoliko ste u proteklom periodu bili usamljeni, osoba koja se pojavila u vašem životu može pozitivno uticati na vaš stav i odnos prema novoj ljubavi. Ukoliko ste u vezi i usamljeni, nemojte ulazite u rasprave sa partnerom i okrivljivati njega za neuspehe u zajedničkim poduhvatima.
Zdravlje: Praktikujte sve one aktivnosti koje utiču na vaše dobro mentalno funkcionisanje. Idite u šetnju ili posetiti neki sportski centar.

Devica

Posao: Danas se u vašem životu može pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao za koji smatrate da je kao stvoren za vas. Ipak ćete se nećkati da li da ga prihvatite. Nećete želeti da rizikujete i da izgubite posao koji trenutno radite. Razmišljaćete o svim poslovnim mogućnostima koje vam se nude.
Ljubav:Iako danas možete biti u dilemi da li da prihvatite ponudu od nove osobe koja vam se pojavljuje ili od osobe koja iz prošlosti uveliko kuca na vaša vrata, možete biti uzdržani po ovom pitanju. Smatraćete da je ipak bolje da malo duže razmislite, a ne da opet ulazite u iste situacije i opet proživaljavate događaje koje ste ostavili u prošlosti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati tokom čitavog dana. Na vaše zdravlje neće uticati negativno dnevni događaji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART 2020: MOGU VAS MUČITI ODREĐENE SUMNJE KADA JE VAŠ PARTNER U PITANJU

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: EMOTIVNO KOD BIKA, VAGI MOGUĆ RASKID ILI RAZVOD, JARAC MALO LUDI