in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR 2019: POKAŽITE VOLJENOJ OSOBI DA DOBRA VOLJA ILI EMOTIVNA PAŽNJA ZNAČE MNOGO VIŠE OD RAZLIČITIH IMPRESIJA SKUPIM POKLONIMA

Mesec ove subote ulazi u znak Raka. Ovo je dan rezervisan za porodicu, mir, intimne trenutke koje želite da provedete sa ljudima koje najviše volite. Potrebno vam je da osetite onaj osećaj da ste sigurni i voljeni, kao i da pokažete svoje emocije i brigu o voljenima.

Ovan

POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.
LJUBAV
Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Bik

POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.
LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. OKTOBRA 2019: NAJSREĆNIJI ZNACI ĆE BITI ŠKORPIJA, JARAC I RIBA A EVO I ZAŠTO…

HOROSKOP TI OTKRIVA KAKO ĆEŠ OTKRITI DA LI JE BAŠ ON LJUBAV TVOG ŽIVOTA