in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL 2020: ŠKORPIJE OČEKUJE NOVA POSLOVNA PONUDA, RIBE OČEKUJE PONUDA ZA POSAO

Ovan


Posao: Na putu možete provesti izuzetno lepe trenutke sa poslovnim saradnicima. Novi poslovi o kojima ste razmišljali mogu doneti zaradu novca na duži period. Važno je da čujete i mišljenje drugih osoba o vašim poslovnim idejama. Ukoliko se bavite privatnim poslom, dobre vesti stižu iz inostranstva.
Ljubav: Svesni ste svoje energije i pogleda suprotnog pola koji izazivate gde god da se pojavite u javnosti. Ukoliko ste u vezi, razmišljate da otputujete sa voljenom osobom. To putovanje bi osvežilo vaš odnos i navelo vas da razmislite o ozbiljnijim koracima koje biste mogli preduzeti ka voljenoj osobi.
Zdravlje: Prija vam više fizičke aktivnosti u toku dana. Situacije koje su vam ranije stvarale nervozu, ne utiču više na vas loše kao ranije. Više spavajte, potreban vam je san.

Bik


Posao: Razgovorom i veštom komunikacijom uspevate da popravite odnose sa kolegama i nametnete im svoj stav kada je posao u pitanju. Svesni ste svog uticaja na zajedničke projekte. Ukoliko sami realizujete aktivnosti, u konsultacijama sa drugima donesite odluku o krajnjem roku njihovog završetka
Ljubav: Partner ima razumevanja za sve vaše ambicije i podržava vas u potpunosti iako je svestan da to radi na svoju štetu. Nađite način da mu se odužite. Veče je kao stvoreno za lep izlazak i romantično uživanje u dvoje. A vi kao hedonista umete to da priuštite svom partneru.
Zdravlje: Možete više nego obično imati želju da probate sve kulinarske specijalitete. Ipak, povedite računa o svojoj kilaži. Vi bar znate kako je kada mučite muku sa njom.

Blizanci


Posao: Vaša elokventnost i spontanost prilikom komunikacije sa drugima danas dolazi do izražaja. Vi umete svojim partnerima i saradnicima da na najjednostavniji i najbolji način predstavite svoje poslovne vizije. Vase ideje nailaze na odobravanje. Prijatelji mogu biti od velike pomoći, ali i kolege koje vam mogu dati pravi savet.
Ljubav: Imate potrebu da provedete neko vreme nasamo sa partnerom. Ili, ukoliko nemate partnera, voleli biste da otputujete u mesto u kojem sve pre izvesnog vremena upoznali osobu koja je i dalje u vašim mislima. Putovanje bi moglo biti odličan izbor za zabavu i zadovoljstvo.
Zdravlje: Ukoliko imate bilo kakvih tegoba zbog promene vremena, posavetujte se sa vašim lekarom ili osobom koja je kompetentnija od vas. Nemojte se lečiti sami na svoju ruku.

VJEČITI HOROSKOP NAJPOZNATIJEG ASTROLOGA NA SVIJETU: KOJEG SI DANA ROĐENA TAKVA TE SUDBINA ČEKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020: LAVA OČEKUJU DOBRE VIJESTI, BLIZANCI OSJEĆAJU IZNENADNI NEMIR, OVNA OČEKUJE POSLOVNI PUT