in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL 2020: ŠKORPIJE OČEKUJE NOVA POSLOVNA PONUDA, RIBE OČEKUJE PONUDA ZA POSAO

Rak


Posao: Imate mnoge vizije kako bi vaš poslovni život trebao da izgleda u budućnosti, ali trenutno ne pronalazite najadekvatnije načine da svoje misli realizujete u delo. Osoba koja dolazi sa nekog kraćeg puta može pozitivno uticati na realizaciju vaših ideja.
Ljubav: Osoba o kojoj već duže vreme razmišljate doći će na ideju da vas kontaktira. Ovo vas može obradovati i navesti vas da razmišljate o njoj. Oni koji imaju partnera, neće mnogo vremena provoditi sa njim, biće okupirani mislima o idealnoj ljubavi. vaša idealna polovina je možda baš ispred vas.
Zdravlje: Mogući su problem sa grlom usled promene temperature. Utopljavajte se, pijte tople napitke i uživajte sa dragim ljudima u nekom opuštajućem ambijentu.

Lav


Posao: Ulažete veliki trud i napor da većinu vaših aktivnosti privedete kraju. Kritika ostalih kolega vam je bitna jer se za vaše projekte maksimalno zalažete i ulažete veliku energiju. Vaš trud je prepoznat od nadređenih. Novčani dobitak je izvestan, najverovatnije od osobe koja živi u inostranstvu ili ima veze sa inostranstvom.
Ljubav: Oni usamljeni će poželeti sa tragaju za nekim ko im može biti dobar izvor zabave i zadovoljstva. Ono koji su u vezi želeće da sa partnerom provode više vremena. Partner je spreman da se posveti zajedničkim zadovoljstvima. Iskreni razgovori pozitivno utiču na vaš odnos.
Zdravlje: Boravite češće u prirodi i na svežem vazduhu. Šetnja bi vam prijala, kao i razgovori sa dragim osobama.

Devica


Posao: Odnosi sa poslovnim saradnicima se popravljaju. Uz međusobno uvažavanje uspevate da nađete zajednički jezik. Ukoliko ste nezaposleni, postoji mogućnost da dobijete novu poslovnu ponudu, koja će u velikoj meri odgovarati Vašim interesovanjima.
Ljubav: Ukoliko vas je ovih dana mučila prošlost, danas je vreme da joj zauvek zatvorite vrata. Da je valjalo, trajalo bi. Ne opterećujte se razmišljanjima o ispravnosti svojih postupaka. Ukoliko vas prošlost i dalje bude mučila, potražite savet od nekoga ko će umeti da vam da smernice za pozitivnije razmišljanje.
Zdravlje: Problemi sa pojačanom nervozom su mogući. Relaksirajte se više uz omiljenu knjigu ili neki film koji će vas opustiti.

VJEČITI HOROSKOP NAJPOZNATIJEG ASTROLOGA NA SVIJETU: KOJEG SI DANA ROĐENA TAKVA TE SUDBINA ČEKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020: LAVA OČEKUJU DOBRE VIJESTI, BLIZANCI OSJEĆAJU IZNENADNI NEMIR, OVNA OČEKUJE POSLOVNI PUT