in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL 2020: ŠKORPIJE OČEKUJE NOVA POSLOVNA PONUDA, RIBE OČEKUJE PONUDA ZA POSAO

Vaga


Posao: U proteklom periodu su vas mučile sumnje koje su se odnosile na vaše saradnike. Sumnjali ste u njihovu vernost i odanost. Uvideli ste da niste imali opravdanih razloga za to. Nastavite saradnju sa ljudima čije vas ideje motivišu i usmeravaju ka putu za koji i vi smatrate da je dobar za vaš posao.
Ljubav: Ukoliko ste u proteklom periodu bili usamljeni, osoba koja se pojavila u vašem životu može pozitivno uticati na vaš stav i odnos prema novoj ljubavi. Ukoliko ste u vezi i usamljeni, nemojte ulazite u rasprave sa partnerom i okrivljivati njega za neuspeh u zajedničkim poduhvatima.
Zdravlje: Praktikujte sve one aktivnosti koje utiču na vaše dobro mentalno funkcionisanje. Idite u šetnju ili posetiti neki sportski centar.

Škorpija


Posao: Danas se u vašem životu može pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao za koji smatrate da je kao stvoren za vas. Ipak ćete se nećkati da li da ga prihvatite. Nećete želeti da rizikujete i da izgubite posao koji trenutno radite. Razmišljaćete o svim poslovnim mogućnostima koje vam se nude.
Ljubav: Iako danas možete biti u dilemi da li da prihvatite ponudu od nove osobe koja vam se pojavljuje ili od osobe koja iz prošlosti uveliko kuca na vaša vrata, možete biti uzdržani po ovom pitanju. Smatraćete da je ipak bolje da malo duže razmislite, a ne da opet ulazite u iste situacije i opet proživaljavate događaje koje ste ostavili u prošlosti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati tokom čitavog dana. Na vaše zdravlje neće uticati negativno dnevni događaji.

Strelac


Posao: Danas vam partner može biti od velikog značaja za posao. Daće vam konstruktivne predloge u vezi kojih biste se mogli dvoumiti. Ukoliko vam isplata zarađenog kasni već neko vreme, nemojte se brinuti, stići će. Vaš trud će biti nagrađen onako kako i zaslužujete.
Ljubav: Volite da uživate u društvu ljudi koji umeju da izmame osmeh na vaše lice. Preko prijatelja možete upoznati jako zanimljivu osobu i poželećete da se to prijateljstvo nastavi. Ukoliko je bilo nesporazuma u komunikaciji sa voljenom osobom, sačekajte još koji dan da biste ga rešili. Nekada je bolje neke stvari prepustiti i vremenu.
Zdravlje: Potrudite se da se opustite i ne naprežite se previše fizički, mogući su bolovi u kičmi. Dan provedite uz umerenu aktivnost.

VJEČITI HOROSKOP NAJPOZNATIJEG ASTROLOGA NA SVIJETU: KOJEG SI DANA ROĐENA TAKVA TE SUDBINA ČEKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020: LAVA OČEKUJU DOBRE VIJESTI, BLIZANCI OSJEĆAJU IZNENADNI NEMIR, OVNA OČEKUJE POSLOVNI PUT