in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL 2020: ŠKORPIJE OČEKUJE NOVA POSLOVNA PONUDA, RIBE OČEKUJE PONUDA ZA POSAO

Jarac


Posao: Uobičajena radna dnevna aktivnost vam može i prijati, jer vi volite da ste svoj na svome, bez nekih većih trzavica i nepredvidljivih situacija. Od kolega dobijate priznanje za učinjeno do sada. Prija vam pohvala jer ste kontinuirani trud ulagali sve vreme u svoj posao.
Ljubav: Ukoliko ste imali bilo kakve sumnje u partnerovu vernost, te sumnje danas mogu biti otklonjene partnerovim angažovanjem oko zajedničkog vremena. Potrudite se da se opustite tokom zajedničkih aktivnosti. Ukoliko nemate partnera, dan je idealan za nova poznanstva.
Zdravlje: Nervoza koja je u proteklih par dana dovela do opšteg pada energije, u toku dana može biti neutralisana. Poželjno je da odete u šetnju ili posetite osobu koja pozitivno utiče na vas.

Vodolija


Posao: Ukoliko ste ovih dana očekivali da se neki dogovori realizuju bez većih smetnji i zastoja, može biti da ste se prevarili. Sačekajte još neko vreme i ponovo razmotrite sve mogućnosti koje vam se pružaju. Možda je način na koji to realizujete diskutabilan.
Ljubav: Usamljeni mogu upoznati Novu osobu sa kojim mogu ostvariti neobaveznu komunikaciju. Flert može biti sastavni deo vaše komunikacije. Paralelne veze i obećanja mogu biti veliki izazov za vas i vašu energiju. Imaćete potrebu da izađete, da se družite sa prijateljima.
Zdravlje: Dobro se osećate. Uživaćete u društvu prijatelja i novih poznanika. Imaćete potrebu da svoju kilažu dovedete u red.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Ribe


Posao: Pomalo ste lenji i kao da stvari u poslovnom smislu ne idu baš u vašu korist. Pomalo vam to i smeta, jer ste očekivali i od vaših sardnika mnogo više. Oni koji su u potrazi za novim poslom, mogu dobiti ponudu koja im se u prvi mah može učiniti ne tako dobrom. Razmislite o ponudama ili se posavetujte sa nekim.
Ljubav: Partner i vi imate različita interesovanja ovih dana. Vi biste uživali i opuštali se a partner bi da zajedno budete aktivni. mnogo vremena da obraćate pažnju na partnera. Oboje ste okrenuti svojim obavezama. Ukoliko ste pak usamljeni, niste raspoloženi za preuzimanje bilo kakvih aktivnosti ka suprotnom polu, čini vam se da još uvek nije pravo vreme.
Zdravlje: Povremeno imate potrebu da budete sami, da se povučete i uživate u tišini. Oni koji su pojačano depresivni neka obrate pažnju na tok svojih misli. Treba vam više razgovora sa pozitivnim ljudima.

VJEČITI HOROSKOP NAJPOZNATIJEG ASTROLOGA NA SVIJETU: KOJEG SI DANA ROĐENA TAKVA TE SUDBINA ČEKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2020: LAVA OČEKUJU DOBRE VIJESTI, BLIZANCI OSJEĆAJU IZNENADNI NEMIR, OVNA OČEKUJE POSLOVNI PUT