in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2020: NEMOJTE POTENCIRATI TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU I PARTNEROVU ZAJEDNIČKU PROŠLOST

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Ukoliko vam je radan dan, ne govorite mnogo svojim kolegama o planovima za sledeću nedelju. Oni koji su bez posla, valjalo bi da još koji dan sačekaju sa potragom, jer će im sve te ponude koje budu dobijali delovati nedovoljno jasno i postojaće mogućnost da možete biti obmanuti.

Ljubav: Ukoliko imate osećaj da ste upoznali onu pravu osobu za vas, nemojte previše brzo da iznesete pred njim stvari iz svoje prošlosti – pogotovo one koje još niste obradili u potpunosti. Osim ako vam ta osoba nije već duže vreme lojalna.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Moguće je da ćete biti malo nervozni. Ali, kako dan bude proticao, izlazak vam može prijati.

Bik

Posao: Na poslu se stvari odvijaju kako treba, ukoliko vam je danas radan dan. Vi biste želeli da nešto uradite samostalno, da što pre odete kući, zbog toga možete doći u konflikt sa saradnicima. Smetaće nekom ima vaša potreba za samostalnošću.

Ljubav: Imaćete utisak da dobijate važan znak da veza u kojoj se nalazite treba da postane ozbiljna i da treba sebe više da uložite u cilju oblikovanja te veze. Moguće je da će se određeni članovi porodice mešati u vašu vezu i savetovati vas da joj ozbiljnije pristupite.

Zdravlje: Mogući su problem sa reproduktivnim organima. Utopljavajte se više i pijte čajeve.

Blizanci

Posao: Ukoliko vas bude neko od ljudi koji su autoritet na vašem poslu pozove telefonom, pažljivo birajte reči koje ćete izgovoriti. Postoji mogućnost da ne budete shvaćeni na pravi način. A možda i kažete nešto što ne bi trebalo. Nezaposleni neka ozbiljno shvate sledeću nedelju.

Ljubav: Nemojte u razgovoru sa partnerom potencirati teme koje se odnose na vašu zajedničku prošlost. Ili biste mogli da kažete nešto što bi u tom trenutku moglo partnera da povredi. Pazite šta pričate danas. Oni koji su slobodni, mogu tokom noćnog provoda upoznati osobu koja će im se dopasti.

Zdravlje: Mogući su problem sa krvnim pritiskom. Odmarajte što više. Provodite vreme sa osobama koje vam prijaju.

TAROT KARTE – ZANIMA TE KADA ĆE SE TO KONAČNO DOGODITI? POSTAVI PITANJE, ODABERI KARTU I SAZNAJ ODMAH!

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2020: MOŽDA DANAS I NEĆETE IMATI BAŠ TAKO SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM