in

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUNI 2019-TE: IZRAZITO NAGLAŠENA KOMUNIKACIJA I ODLIČNA POZITIVNA ENERGIJA

Ove nedelje Mesec nam ulazi u znak Blizanaca što nam donosi potrebu da se družimo i komuniciramo sa dragim osobama u želji da svima bude zabavno u vašem društvu.

Danas je komunikacija izrazito naglašena, a prožeta je duhovitošću i pronicljivošću. Bićete prepuni života i dobre pozitivne energije koju ćete nesebično širiti svima u svom okruženju. Ovo je jedan od onih dana koje je vredelo čekati i koje treba da iskoristite od jutra do večeri. Ustanite rano i uskočite u avanture koje donosi ovaj lepi dan!

Želimo vam divan dan!

OVAN ♈

POSAO
Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

BIK ♉

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere, ali ne možete očekivati čudo.
ZDRAVLJE
Moguća je virusna infekcija.

BLIZANCI ♊

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
LJUBAV
U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

11 STVARI KOJE U HOROSKOPU RAZUMIJU SAMO ŠKORPIJE I ZATO SU NAJBOLJE!