in

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. APRIL 2020: VODOLIJE BRILJIRAJU NA POSLU,OVNOVI RAZMIŠLJAJU O BUDUĆNOSTI, BLIZANCIMA SE VRAĆA STARA LJUBAV

Rak


Posao: Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.
Ljubav: Oni koji su u partnerstvu imaće želju da odu sa partnerom na neki jednodnevni izlet Oni koji su slobodni, mogu vraćajući se sa nekog kraćeg odmora da upoznaju osobu koja im se može jako dopasti i poželeti da sa njom ostvare dublju komunikaciju.
Zdravlje: Dobro se osećate. Krajem dana možete uživati u društvu dragih ljudi.

Lav


Posao: Danas ćete odmarati od svake vrste aktivnosti koja ima veze sa vašim poslom. Možete razgovarati sa svojim partnerom ili prijateljima o težini posla koji obavljate i o mogućim prednostima i nedostacima koje treba da savladate.
Ljubav: Današnji dan možete provesti sa prijateljima, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Partner vam neće to zameriti. Možete sa prijateljima razgovarati o vašim partnerima i o tome kako se osećate u sadašnjoj vezi.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Prijaće vam razgovori o temama koje vas opuštaju. Veče može biti jako zanimljivo i osećaćete se prijatno.

Devica


Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba, posebno ako vam je danas radni dan, i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla. Nezaposleni posao mogu naći sledeće nedelje.
Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana, čudna, nespretna i samo vas zbunjuju. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete.
Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Večeras izađite sa društvom i uživajte .

U ŽIVOTU SE ZALJUBIMO U SAMO 3 OSOBE: EVO I ZAŠTO

OVAJ HOROSKOP OTKRIVA KOJA ĆE SE ŽENA HOROSKOPA NAJBOLJE UDATI I KAKVA ĆE JOJ DECA BITI