in

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2019-TE: NA PUTU STE LIČNIH PROMJENA, POMALO STE RASEJANI

Sunce danas menja znak ulazeći u Vodoliju! Na putu smo osetnih ličnih unutrašnjih promena i zbivanja oko nas samih. Period adaptacije na energiju koju šalje Vodolija može biti malo teži, u pitanju je vazdušna energija, bićete zbunjeni s vremena na vreme i malo rasejani, ali kada se stabilizujete i naviknete vaš duh dobija odličnu snagu, motivaciju i krenuće napred s puno optimizma!

Ovan ♈


POSAO
Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

Bik ♉


POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.
LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

Blizanci ♊


POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

NAJBOLJE SU: OVO JE 5 RAZLOGA ZBOG KOJIH TREBA ŽENITI RIBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2019-TE: NE BUDITE NAGLI U ODLUKAMA, ČUVAJTE SE MAŠTARIJA I SANJARENJA