in

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2020: TRAŽITE SLOBODU I AVANTURU

Sunce ulazi u Vodoliju na početku nove sedmice kada dolazi do jedne vrste buđenja, a nakon boravka Sunca u Jarcu kada smo bili zarobljeni temama koje se tiču posla, materijalnog statusa i karijere uopšte. Ovo je period kada ćemo poželeti izvesne slobode, svaki znak na svoj način, negde manje, a negde više. Naglašena je potreba za slobodom i nezavisnošću, potreba za avanturom i begom iz kolotečine u potrazi za nesvakidašnjim, javlja se potreba za druženjima kako uživo, tako i putem društvenih mreža, i tako sve do 19.februara…

Ovan


POSAO
Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

Bik


POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.
LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

Blizanci


POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2020: OBRATITE PAŽNJU NA OSOBU KOJA VAS POSMATRA NEKIM ZALJUBLJENIM POGLEDOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2020: OSTANITE VJERNI SVOJIM SNOVIMA, MOGUĆ PAD KONCENTRACIJE I MOTIVACIJE