in

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2021: SKLONI STE ČESTIM PROMENAMA EMOTIVNOG RASPOLOŽENJA

Riskantan dan je pred nama. Mesec će preći u znak Bika, ali pre toga pravi kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz znaka Ovna! Pluton je krivac za izbijanje najdubljih strahova iz nas, posebno teško biće znacima Ovna, Raka, Vage i Jarca. Konjunkcija Marsa i Urana dešava se danas, na opšte nezadovoljstvo svih, jer Uran je u znaku svog pada, a Mars u izgonu! Velika opasnost potiče od vatre, od zemljotresa, od poplava, od besa ljudi.

Budite mudri i pomno nadgledajte svaki svoj korak i misao, da ne skrene u neželjenom pravcu. Snagom svoje ličnosti vi možete zapravo usmeriti jake sile da rade za vas i vaše zacrtane ciljeve!

♈ Ovan

POSAO
Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

♉ Bik

POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.
LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

♊ Blizanci

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♋ Rak

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povere novu ulogu.
LJUBAV
Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

♌ Lav

POSAO
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.
LJUBAV
Delujete samouvereno i dobro raspoloženo, nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♍ Devica

POSAO
Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete dogadjaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje.
LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se izmedju vas stvori novi »emotivni zid« koji vas udaljava.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

SIX BIGGEST MALE HOROSCOPE LIARS BUT ONLY HE IS THE NUMBER 1

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2021: PRETERUJETE U SVOJIM ZAHTEVIMA PRED VOLJENOM OSOBOM