in

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2019:KONAČNO KREĆETE DALJE SA NOVOM ENERGIJOM I ELANOM

Direktan hod Merkura obeležava ovu sredu, i sve ono što je prethodilo ovom trenutku, svi napori retrogradnog Merkura da osvestimo i istražimo dubine nas samih u potrazi za značenjima, odgovorima, da završimo započeto, da ne vučemo teret i da ga možda imamo iako nismo svesni zašto nam neke stvari ne idu od ruke, te da je sve povezano…sve to danas kreće s mrtve tačke sa jednomsvežom  energijom koja bistri naš um i  oštri naša čula, što će posebno da se vidi na poslovnom planu.Uspešan dan želimo.

Ovan

že
POSAO
Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih problema.
LJUBAV
Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Bik


POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku.
LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. NOVEMBAR 2019: VRLO SNAŽNA ENERGIJA, BITNO JE DA OSTANETE ISTRAJNI

NAJZAGONETNIJI ZNAK HOROSKOPA KOJI JAKO TEŠKO GRADI STABILNE ODNOSE