in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR 2019: SVE JE MIRNO I PRAVO VRIJEME DA MALO PREDAHNETE

Mirna subota je pred nama, nebo je mirno i pravi zatišje pred burniji period. Ovo je poslednji jesenji dan u ovoj godini, jer već sutra nam sleduje zima kao novo godišnje doba, iako su temeprature takve da mozemo ih nazvati prolećnim! Danas bi bilo lepo da odmorite i uživate u lepim trenucima, napravite sebi ugođaj i jednostavno mu se prepustite. Ne žurite nigde. To su samo vaši trenuci.
Uživajte u preostalim jesenjim trenucima…

Ovan


POSAO
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha.
LJUBAV
Jasno Vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Bik


POSAO
Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi Vaš poslovni, društveni ili privatni status.
LJUBAV
Potrudite se da Vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne događaje, koji imaju važno značenje za Vaše saradnike.
LJUBAV
Partner Vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je Vama milo.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

NAJPOZNATIJA VIDOVNJAKINJA SVIH VREMENA TVRDI: OVA TRI ZNAKA SU ISTINSKI POSEBNA

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. DECEMBAR: DOBRO DOŠLA ZIMO, PRAVE SE NOVI PLANOVI