in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR 2020: OGORMAN TALAS DOBRIH VIBRACIJA STIŽE, BUDITE BRZI I PRECIZNI

Jarac


POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Vodolija


POSAO
Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete biće od velike koristi.
LJUBAV
Partner dobro prepoznaje vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to moguće.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe


POSAO
Poslovni dogovor vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima.
LJUBAV
Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da je iskreno cenite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR 2020:TALAS DOBRIH VIBRACIJA, DANAS STE PRECIZNI I TAČNI

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR 2020: BUDI SE KREATIVNOST, TRAŽITE NOVU INSPIRACIJU