in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2020: OSTANITE VJERNI SVOJIM SNOVIMA, MOGUĆ PAD KONCENTRACIJE I MOTIVACIJE

Utorak je dan kada Mesec prolazi kroz znak Strelca, a odatle sledi i jedan kvadrat, i to sa Neptunom. Ostanite verni svojim snovima. Danas je moguć pad motivacije i koncentracije, pa bi bilo dobro da svim silama ostanete pribrani i držite se svog zacrtanog puta i nastojite da ostanete svesni dobrobiti koju vam volja i upornost može doneti, uprkos silama koje vam miniraju svakodnevnicu i pozitivne misli. Svako dobro vam želimo.

Ovan


POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Blizanci


POSAO
Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za odredjene saradnike.
LJUBAV
Priželjkujete zanimljivije dogadjaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje, proverite.
ZDRAVLJE
Dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2020: TRAŽITE SLOBODU I AVANTURU

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2025. GODINE: DONOSE SE KONAČNE ODLUKE, BOLNE I VELIKE PROMJENE