in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2021: PRETERUJETE U SVOJIM ZAHTEVIMA PRED VOLJENOM OSOBOM

Marsu i Biku se danas pridružuje Mesec i stiže nam sa ogromnom količinom energije koja će vas nositi kao na čarobnom ćilimu. Stizaćete sve i svuda! Međutim , srljaćete u probleme i diskusije ukoliko ne budete bili smireni i fokusirani, tj ukoliko ne budete prethodno dobro promišljali o postupcima! Veoma ste osetljivi i prag tolerancije danas kao da nemate, pripazite s kim ulazite u razgovor jer varnica će da plane kad se najmanje nadate.

♈ Ovan

POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♉ Bik

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

♊ Blizanci

POSAO
Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za odredjene saradnike.
LJUBAV
Priželjkujete zanimljivije dogadjaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje, proverite.
ZDRAVLJE
Dobro.

♋ Rak

POSAO
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Stoga, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

♌ Lav

POSAO
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

♍ Devica

POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad određeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti.
LJUBAV
Raduju vas određene promene koje vas prate u privatnom životu. Delujete snalažljivo i umete vešto da privolite voljenu osobu na svoje planove.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2021: SKLONI STE ČESTIM PROMENAMA EMOTIVNOG RASPOLOŽENJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2021: SUVIŠE FORSIRATE SVOJE POTREBE I NEKE SITUACIJE U LJUBAVNOM ODNOSU