in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

Ovan

Posao: Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima zato ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.
Ljubav: Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi. Moguće je i da vam poslovna situacija odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično.
Zdravlje: Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima ,moguće su povrede nogu. Čuvajte svoje zdravlje.

Bik

Posao: Bez veće nervoze i burnih reakcija se potrudite da zavrsite dogovoreni posao. Nije sve tako crno kao što u pojedinim trenucima mislite. Imate dobrih ideja na na umu, ali nemojte mnogo žuriti sa njihovom realizacijom, opredelite se za smer ka kojem ćete ići.
Ljubav: Nova poznanstva vam deluju obećavajuće. Ukoliko ste pre par dana upoznali neku osobu, smatrate da ona i te kako može da zadovolji vaše kriterijume I da možete sa njom ostvariti komunikaciju na duže staze. Budite strpljiviji.
Zdravlje: Pojačana nervoza može loše uticati na vaš digestivni trakt. Više spavajte i manje se nervirajte. Šetnja bi vam prijala.

Blizanci

Posao: Bićete skloniji nervozi nego inače. Ne dopadaju vam se pojedini poslovni saradnici i smatrate da i bez njihove uključenosti vi možete sami završiti posao, bolje nego u saradnji sa njima. Strpite se još malo. Uskoro ćete i samo moći da realizujete sve što ste zamislili.
Ljubav: Razgovor sa partnerom vam može biti odličan ventil obzirom da poslovnu tenziju prenosite i na vaš odnos. Opustite se, nije sve tako crno, radujte se zajedničkim trenucima, razgovarajte o temama koje vas opuštaju i uživajte uz čašu dobrog vina.
Zdravlje: Zdravstveno stanje vam se može pogoršati ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti. Izbegavajte stresne situacije i ljude koji negativno utiču na vas.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. MARTA 2020: ŠKORPIJA POŽELJNA, OVNU IDE SVE NA RUKU A LAV NALAZI MIR

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,