in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

Rak

Posao: Fali vam energije i elana da poslove završite do kraja postavljenog roka. Kao da ste se istrošili i nemate volje da stvari privedete kraju. Ukoliko mislite da ne možete sami sve zavrsiti konsultujte se sa nekim ko bi mogao da vam da smernice u radu. Oni koji su bez posla, ne nailaze na prave ponude.
Ljubav: Nedostatak motivacije i pad energije, utiče negativno na vaš odnos sa partnerom, ukoliko ga imate. Ukoliko ste slobodni ne nalazite dovoljno inspiracije u suprotnom polu da preduzmete nešto i potrudite se da pronađete osobu sa kojom biste mogli ostvariti dublji kontakt.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja. Trenutno neraspoloženje možete neutralistai aktivnostima koje volite. Šetajte što više i boravite u prirodi na svežem vazduhu.

Lav

Posao: Ukoliko danas potpisujete neki ugovor obratite pažnju na legalnost istog. Možda ćete imati primedbe i na sam tekst ugovora. Voljni ste da posao završite onako kako mislite da treba. Smetaju vam saveti pojedinih osobe za koje smatrate da i nisu toliko kompetentni da daju sud o važnim poslovnim pitanjima.
Ljubav: U ljubavnom životu stvari se odvijaju u dva smera. U jednom trenutku ste raspoloženi za potrebe i komunikaciju sa partnerom u drugom trenutku vam smeta što partner hoće da razgovara sa vama o mnogim temama. Imajte više razumevanja za svog partnera.
Zdravlje: Povremene promene raspoloženja će danas biti izražene. Obratite pažnju na kardiovaskularne smetnje. Ukoliko imate hroničnih problema obratite se lekaru.

Devica

Posao: Danas ste svesni svojih kvaliteta i pohvala koju dobijate od strane nadređenih vam i te kako prija. Trudite se da ostavite pozitivan utisak i imate stav nekoga ko je i te kako odgovoran. Dan je pogodan i za moguće pokretanje sopstvenog biznisa.
Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, danas imate želju da se posvetite svom partner što je više moguće. Smatraćete da vaš partner to i zaslužuje, jer vam uporno i svakodnevno pruža podršku u svim vašim poduhvatima. Spremite mu malo prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja danas. Raspoloženi ste i vedri. Čuvajte se povreda zglobova usled neke aktivnosti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. MARTA 2020: ŠKORPIJA POŽELJNA, OVNU IDE SVE NA RUKU A LAV NALAZI MIR

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,