in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

Vaga

Posao: Postoji mogučnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspešni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive.
Ljubav: Ukoliko ste usamljeni u toku dana biste mogli razmišljati o osobi koju ste pre neko vreme upoznali u inostranstvu ili je to osoba koja često putuje i ima veze sa inostranstvom. Javiće se kod vas želja da ponovo uspostavite kontakt sa njom jer ste proveli jako prijatne zajedničke trenutke.
Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost. Imate utisak da vam energije ne fali ni malo. Čak i ako se budu pojavili određeni simptomi prehlade i gripa, vi ćete to brzo sanirati.

Škorpija

Posao: Opet vas muče određene sumnje kada je posao u pitanju. Iako sve deluje uobičajeno, niste sigurni da imate adekvatne saradnike. Ili su to saradnici za koje smatrate da nisu dovoljno voljni da učestvuju u poslu ili brinete da neće dovoljno kvalitetno odradoti posao. Novčani prilivi mogu malo kasniti usled nedovoljno jasne komunikacije.
Ljubav: Zabrinuti ste za odnos sa partnerom, čini vam se da ste se malo udaljili, ali još uvek ne zelite da mu se obratite sa takvim sumnjama. Porazgovajate sa njim o svemu što vas muči. Slobodno bi mogli biti nezainteresovani za suprotni pol. Draže im je da sede kod kuće sami ili u dobro poznatom društvu nego da sklapaju kontakte sa novim osobama.
Zdravlje: Obratite pažnju na zube i koske generalno, mogući su bolovi. Obavite preventivni pregled kod stomatologa.

Strelac

Posao: Daleko od toga da ovaj dan nije povoljan, ali osim nekih kraćih trzavica, kašnjenja, sve ostalo će proći u najboljem redu. Saradnici su voljni da vam budu na usluzi I izađu vam u suster kad god je to potrebno. Možete se osloniti na njih i verovati im.
Ljubav: Ukoliko imate partnera vaš odnos sa njim je stabilan. Niti će biti nekih trazavica niti nekim lepih trenutaka. Vi nećete imati želju da sa njim danas izlazite i viđate se, ali ćete imati želju da komunicirate i izažete sa nekim drugim ko nije vaš partner. Budite oprezni.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja, uveče će se raspoloženje značajno popraviti i imaćete želju da uživate u večernjim aktivnostima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. MARTA 2020: ŠKORPIJA POŽELJNA, OVNU IDE SVE NA RUKU A LAV NALAZI MIR

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,