in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR 2019: POTREBA DA ZADATE SEBI KONKRETAN I OPIPLJIV CILJ VAS VODI KROZ OVAJ DAN

Mesec u znaku Device danas donosi sa sobom potrebu da se organizujemo bolje i zacrtamo bliži i konkretniji cilj u onom što radimo. Na emotivnom planu bilo bi dobro da pratite glas intuicije.MDanas ste posebno raspoloženi za sređivanje okoline u kojoj najveći deo dana boravite. Pojačana potreba i za analizom drugih ljudi i prigovaranjem, pa pošto ste ovde upozoreni, gledajte da to ipak izbegnete zbog posledica koje mogu da stignu kad Mesec izađe iz znaka Device…

Ovan


POSAO
Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera.
LJUBAV
Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije.
LJUBAV
Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Blizanci


POSAO
Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama.
LJUBAV
Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

6 RAZLOGA KOJI DOKAZUJU ZAŠTO JE BOLJE IMATI DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2019: DAN KOJI JE BAŠ SVIMA PO MJERI, NEKA TAKO I OSTANE