in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL 2020: MOŽE DOĆI DO NOVIH POZNANSTAVA ILI KRATKOTRAJNOG FLERTA

Ovan

Posao: Iako ponekad imate osećaj da ste trenutno sputani i da vam u poslednje vreme ništa ne ide od ruke, ne očajavajte, već potražite pomoć i konsultujte se sa ljudima koji vam mogu pomoći. Prijatelji mogu biti od velike pomoći, ali i kolege koje vam mogu dati pravi savet.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, nemate razloga da sumnjate u partnerove odluke i izbore. Pružite partneru više slobode i razumevanja i primetićete da će vaš odnos postati otvoreniji i pozitivniji. Ukoliko nemate partnera, ulažite više sebe u komunikaciji sa suprotnim polom.
Zdravlje: Više relaksacije i aktivnosti koje vam pričinjavaju zadovoljstvo će vam svakako prijati. Budite pozitivniji i otvoreniji.

Bik

Posao: Osećate se bolje i prijatnije na svom radnom mestu. Iako ste možda malo bili skeptični prema nekim novim idejama, shvatate da te ideje mogu povoljno uticati na vaš posao i u budućnosti iznedriti sjajne kontakte koji vam mogu proširiti delatnost posla.
Ljubav: Ukoliko ste preko prijatelja upoznali osobu koja vam se jako dopala, danas možete čuti jako lepe vesti o njoj, ili vam prijatelji mogu preneti informacije koje su značajne za vaš potencijalni odnos.
Zdravlje: Promena mesta boravka bi vam značajno prijala. Posetite mesta koja opuštaju i pozitivno utiču na vaše misli. Opustite se.

Blizanci

Posao: Ukoliko vaš trenutni posao traži više odgovornosti i angažovanja, potrudite se oko njega, jer će sav vaš trud biti prepoznat i nagrađen od strane pretpostavljenih. Možda vam fali malo više energije i elana, koji inače imate. Upornost i trud će vam se isplatiti.
Ljubav: Vaš partner, ukoliko ga imate, zahteva više posvećenosti i pažnje. Razgovarajte sa njim i saslušajte šta on ima da vam kaže. Iako oseća da ste se malo udaljili, ukoliko vam je stalo do dobrog partnerskog odnosa potrudite se i kažite mu kako se osećate.
Zdravlje: Povremene promene raspoloženja se mogu odraziti i na vaše zdravlje. Boravite češće u prirodi i na svežem vazduhu. Šetnja bi vam prijala.

Rak

Posao: Imate osećaj da previše zapostavljate posao zbog privatnih problema. Niste zadovoljnim idejama svojih poslovnih saradnika. Potrudite se malo više da date svoj doprinos u realizaciji poslovnih zadataka. Kako dan bude odmicao, moguć je razgovor sa nadređenim o vašem učinku.
Ljubav: Imate potrebu da se u razgovoru sa partnerom stalno vraćate na neke teme iz prošlosti koje vi smatrate nedovoljno dovršenim. Pružite partneru više poverenja i razgovarajte o svom odnosu i problemima koji vas muče. Ukoliko ste slobodni i u mogućnosti idite na neko kraće putovanje. Postoji mogućnost da tamo upoznate osobu koja bi vam bila zanimljiva.
Zdravlje: Pojačanu nervozu biste mogli neutralisati kraćim putovanjem i posetom mestima na kojima se osećate prijatno.

Lav

Posao: Ukoliko sumnjate da su vam saradnici naklonjeni, nemojte odmah donositi preuranjene zaključke, već ukoliko mislite da postoji problem u komunikaciji ili u načinu na koji oni donose odluke, porazgovarajte sa njima i iznesite svoj stav. Timski rad bi vam više prijao.
Ljubav: Ukoliko ste usamljeni, danas postoji mogućnost da sretnete osobu prema kojoj ste nekada gajili određena romantična osećanja. Iznenadiće vas njen pozitivan stav prema vama i evociraćete zajedničke uspomene. Ljubav se u vašu svakodnevicu vraća na velika vrata.
Zdravlje: Poboljšanje raspoloženja krajem dana pozitivno će uticati na vaše celokupno funkcionisanje. Praktikujte sve one aktivnosti koje utiču na vaše dobro mentalno funkcionisanje.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Devica

Posao: Danas se u vašem životu može pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao za koji smatrate da je kao stvoren za vas. Ipak ćete se nećkati da li da ga prihvatite. Nećete želeti da rizikujete i da izgubite posao koji trenutno radite. Razmišljaćete o svim poslovnim mogućnostima koje vam se nude.
Ljubav: Iako danas možete biti u dilemi da li da prihvatite ponudu od nove osobe koja vam se pojavljuje ili od osobe koja iz prošlosti uveliko kuca na vaša vrata, možete biti uzdržani po ovom pitanju. Smatraćete da je ipak bolje da malo duže razmislite, a ne da opet ulazite u iste situacije i opet proživaljavate događaje koje ste ostavili u prošlosti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati tokom čitavog dana. Na vaše zdravlje neće uticati negativno dnevni događaji.

FATALNE ŽENE HOROSKOPA KOJE OSVAJAJU MUŠKARCE BEZ PO MUKE

RECI MU OVO I BIĆE ZAUVEK TVOJ: IZGOVORI MU OVE REČI I OSVOJIĆEŠ GA SIGURNO