in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. AVGUST 2019: NEMA POTREBE DA SE OSEĆATE NESIGURNO I DA POTISKUJETE ISTINU U LJUBAVNOM DIJALOGU

Mesec u znaku Bika ovoga četvrtka nas fokusira na materijalno, čulno, intuiciju.

Male stvari nas čine srećnim. Svakodnevnica je ispunjena predanim radom na stvarima koje vas ispunjavaju i kojima ćete dati svoj maksimum. Postoji potreba da naposletku sebi priuštite ugođaj tipa masaža ili relaks centar, te se nemojte dvoumiti. Uživajte u svakom trenutku.

OVAN ♈

POSAO
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente. Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.
LJUBAV
Stalo Vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BIK ♉

POSAO
Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.
LJUBAV
Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

BLIZANCI ♊

POSAO
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.
LJUBAV
Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

RAK ♋

POSAO
Nedostaju Vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da Vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
Čini Vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u Vašem emotivnom dometu. Očekuje Vas prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

LAV ♌

POSAO
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Gubite nečiju naklonost. Očekuju Vas negativni komentari ili primedbe zbog određenih postupaka.
LJUBAV
Nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Opustite se.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

DEVICA ♍

POSAO
Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na svoju okolinu. Sa dobro osmišljenim stilom izražavanja možete da ostvarite bolji efekat na svoje saradnike, nego sa upotrebom stroge intonacije.
LJUBAV
Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred nekim »ljubavnim signalima« koje primećujete. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

ON SAMO ŽELI DA JE SVE KAKO TREBA: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK URADIĆE SVE ZA NJU I LJUBAV

ŽENU U OVOM ZNAKU ĆETE PREPOZNATI PO ELEGANCIJI JER ONA JEDNOSTAVNO ZRAČI