in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2020: DAN PREPUN DISCIPLINE,ODGOVORNOSTI I FOKUSOM NA RAD

Vaga


POSAO
U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje.
LJUBAV
Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Škorpija


POSAO
Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Strelac


POSAO
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.
LJUBAV
Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.
ZDRAVLJE
Dobro.

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2025. GODINE: DONOSE SE KONAČNE ODLUKE, BOLNE I VELIKE PROMJENE

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR 2020: PRATITE SVOJU INTUICIJU, TRAŽITE NEŠTO SVOJE