in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2021: SUVIŠE FORSIRATE SVOJE POTREBE I NEKE SITUACIJE U LJUBAVNOM ODNOSU

♎ Vaga

POSAO
U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje.
LJUBAV
Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

♏ Škorpija

POSAO
Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

♐ Strelac

POSAO
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.
LJUBAV
Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.
ZDRAVLJE
Dobro.

♑ Jarac

POSAO
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću različite obaveze.
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

♒ Vodolija

POSAO
Neko ne odgovara na Vaše zahteve, sto dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.
LJUBAV
Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

♓ Ribe

POSAO
Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružicaste perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti.
LJUBAV
Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2021: PRETERUJETE U SVOJIM ZAHTEVIMA PRED VOLJENOM OSOBOM

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. JANUARA 2021: PERIPETIJE U VAŠEM ŽIVOTU NIZAĆE SE BEZ PLANA I MOGUĆNOSTI ODGODE