in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,

Ovan


Posao: Danas možete raditi sa pola snage i znanja koje posedujete. To može biti apsolutno dovoljno da obavite posao koji privodite kraju. Vi ste neko ko svojom inteligencijom i te kako doprinosu poslu i stvaranju novih ideja. Zato vas ljudi i cene.
Ljubav: Možda danas i nećete imati baš tako sjajan odnos sa voljenom osobom. Može doći do svađa i razmirica. Vi ćete želeti jedno, ona drugo i na kraju je najbolje za oboje da danas ne želite ništa. Potrudite se da ne dođe do teških reči.
Zdravlje: Danas možete biti pojačano nervozni. Odmarajte se više ili bavite fizičkim aktivnostima. Sport vam može pomoći da se oslobodite stresa.

Bik


Posao: Ukoliko ste pre par dana imali neke nesuglasice sa kolektivom, danas ih uz pomoć posrednika možete rešiti. Može vam neko ko često dolazi u vaše radno okruženje ponuditi bolju radnu poziciju od ove na kojoj se trenutno nalazite.
Ljubav: Osoba sa kojom ste imali periodične prekide u dopisivanju, može vam se javiti sa željom da sa vama otpočne ljubavnu vezu. Bićete malo iznenađeni jer su se vaši planovi u međuvremenu promenili i bićete skeptični da li da nastavite druženje sa tom osobom
Zdravlje: Bićete malo pod stresom, ali to možete regulisati fizičkom aktivnošću.

Blizanci


Posao: Danas možete voditi važne pregovore na poslu. Moguće je da će ustanova u kojoj radite sklapati važne ugovore za saradnju sa nekim većim kompanijama. Oni koji su nezaposleni mogu početi sa radom honorarnog posla.
Ljubav: Tajne veze su nešto što vas intrigira i ideja o tajnim vezama vam često prolazi kroz glavu. Mnoge stvari umete da sakrijete od partnera a i njemu na padaju na pamet ideje o vašoj nevernosti. Slobodni provode dan u zanimljivom društvu.
Zdravlje: Danas ste energični i imate želju za kretanjem. Moguće je da ćete ceo dan biti u pokretu i to će vam prijati.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020: DA LI DA PROŠLOSTI PONOVO PRUŽITE PRILIKU DA UĐE U VAŠ ŽIVOT ILI DA ZAPOČNETE NOVU PRIČU SA NEKIM NOVIM