in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR 2018-TE: OVAN PRED POSLOVNIM USPJEHOM, LAV POTPUNO POSVEĆEN LJUBAVI, JARAC SE OSJEĆA DOBRO

Merkur u sekstilu sa Plutonom startuje s novom sedmicom, danas je intuicija, šesto čulo izoštreno, moguće su čak i paranoje i ljubomorni ispadi, ali sve je kratkog daha. Uglavnom je pozitivan aspekt. Bićete elokventniji nego inače, potrebno će vam biti da vas čuju i da vas shvate, moguća bujica reči koje snažno zvuče u uhu sagovornika.

Neće biti teških reči, vređanja i slično, samo potreba da se izražavaju osećanja, i to duboka, možda i zaboravljena. Uz sve ovo, maksimalna je danas koncentracija prilikom izvršavanja zadataka, a nadasve bićete posebno raspoloženi za šale i dosetke te će uživati u vašem društvu, ako i vi među takvima. Prijatan dan želimo.

Ovan ♈


POSAO
Proverite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška.
LJUBAV
Imate izuzetno povoljne uslove pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

Bik ♉


POSAO
Nemojte insistirati na tome da istaknete vaše mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, samo je potrebno da budete strpljivi.
LJUBAV
Ako ste slobodni, uživajte u pažnji osobe u znaku Device. Zauzeti neće imati previše uzbuđenja u ljubavi, uživajte u onome što imate.
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci ♊


POSAO
Previše se oslanjate na nekoga ko uopšte ne može da vas prati. Precenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati.
LJUBAV
Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU OMILJENI U DRUŠTVU

6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI ĆE UVEK BITI TU ZA TEBE, BEZ OBZIRA NA SVE