in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL 2018-TE: RAK ULAZI U VEZU, VODOLIJA USPOSTAVLJA KOMUNIKACIJU SA BIVŠIM, BLIZANCI NEMAJU VREMENA

Rak

POSAO
Loša energija danas deluje na vaše organizacione sposobnosti i na srećne okolnosti na poslu, što znači da se nećete najbolje snaći u brojnim obavezama. Moguć je novi, dobro plaćen posao u u radu sa ljudima.
LJUBAV
Želećete da postignete više nego što možete. Slobodni predstavnici znaka stupiće u vezu sa umetnikom ili sportistom.
ZDRAVLJE
Pazite se povrede.

Lav

POSAO
Postepeno ćete obnavljati saradnju sa onima koji su vam trenutno bitni za posao. Pravi je trenutak da krenete u akciju po svim onim pitanjima po kojima ste dugo već odlagali donošenje odluke.
LJUBAV
Naglašeno astrološko polje društvenog života donosi nova poznanstva i kontakte koji lako mogu da prerastu u ljubavni odnos. Ukoliko ste i dalje zainteresovani za Bika ili Vodoliju, naoružajte se strpljenjem.
ZDRAVLJE
U dobroj ste kondiciji.

Devica

POSAO
Poželjno je da budete maksimalno strpljivi i oprezni, jer vam pozicija Marsa u vašem znaku slabi koncentraciju. Zbog retrogradnog Saturna koji se nalazi u polju novca niste sigurni kome možete da verujete.
LJUBAV
Veoma ste raspoloženi da obnovite neka prijateljstva, a poželećete i da se sretnete sa osobom koja nije slobodna. Moguća je romansa sa Ovnom ili sa strancem na nekoj zabavi.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

10 STVARI KOJE NISTE ZNALI O NAJPOPULARNIJOJ INFLUENSERKI IZ BIH – HANI HADŽIAVDAGIĆ

OVO SU 2 PRAVA LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: DOBRO I LOŠE