in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE

Poslednji dan sedmice obeležiće jedan kvadrat, Venere i Jupitera koji će nas odvući putem rasipništva, preterivanja u alkoholu, te je potrebno već u samom startu znati za ovu opasnost i snagom svog bića joj se odupreti ma koliko sve delovalo zavodljivo i primamljivo zabavno. Izaberite jednu aktivnost koja vas u ovom trenutku privlači i na nju se fokusirajte. Nađite meru i zadovoljstvo u onome čime se budete bavili. Prijalo bi vam kraće putovanje. Želimo vam ugodan dan.

Ovan


POSAO
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalske odnose. Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje.
LJUBAV
Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Bik


POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo.
LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti i iskustvo.
LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštitili sebe.
ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. FEBRUARA DO 1. MARTA 2020: OVAN SE BORI NA POSLU, VAGA NEOBIČNO KREATIVNA, STRIJELAC USAMLJEN

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2020: BEZBRIŽAN DAN PRED BURU ZA KOJU MORATE BITI SPREMNI