in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE

Rak


POSAO
Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.
LJUBAV
Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji odgovora vašim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Lav


POSAO
Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama i čini vam se da neko drugi dobija veće privilegije. Ukoliko vam smeta nečije ponašanje, potrudite da zavedete princip ravnopravnosti ili fer-plej u poslovnom odnosu.
LJUBAV
Potreban vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom koju imate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica


POSAO
Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da primenite nova pravila u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
Lako primate nečije uticaje. Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.
ZDRAVLJE
Odlično.

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. FEBRUARA DO 1. MARTA 2020: OVAN SE BORI NA POSLU, VAGA NEOBIČNO KREATIVNA, STRIJELAC USAMLJEN

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2020: BEZBRIŽAN DAN PRED BURU ZA KOJU MORATE BITI SPREMNI