in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE

Vaga


POSAO
Neko vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja. Ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje.
LJUBAV
Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
ZDRAVLJE
Neraspoloženje.

Škorpija


POSAO
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na vaš poslovni status. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu sto činite sačuvate pravu meru ukusa.
ZDRAVLJE
Dobro.

Strelac


POSAO
Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost.
LJUBAV
Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. FEBRUARA DO 1. MARTA 2020: OVAN SE BORI NA POSLU, VAGA NEOBIČNO KREATIVNA, STRIJELAC USAMLJEN

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2020: BEZBRIŽAN DAN PRED BURU ZA KOJU MORATE BITI SPREMNI