in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR 2020: PRATITE SVOJU INTUICIJU, TRAŽITE NEŠTO SVOJE

Ovaj četvrtak osvanuće sa kvadratom Sunca i Urana, dok nas tokom dana dočekuje lep sekstil Venere i Jupitera!. Ovo je dan kada ste najviše azainteresovani da idete nekom svojom intuicijom vođeni, ne privlače vas utabane staze i poznata rešenja. Želite nešto svoje da stvorite, drugačije, iako to sa sobom nosi određeni rizik, ali vaša želja i potreba je jača od svega. Sekstil, s druge strane, tu je da nas podseti na radost življenja koju ni u kom trenutku ne smemo da zaboravimo. Voljena osoba je danas rado viđeno lice. Lep dan vam želimo.

Ovan


POSAO
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.
LJUBAV
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe vedar duh.

Bik


POSAO
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.
LJUBAV
Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci


POSAO
Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR 2020: DAN PREPUN DISCIPLINE,ODGOVORNOSTI I FOKUSOM NA RAD

PRVI MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: NEKIMA ĆE KONAČNO SVE KRENUTI A OVAJ ZNAK OČEKUJE NOVI LJUBAVNI POČETAK