in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2019:JAVLJA SE POTREBA DA VOLITE I BUDETE VOLJENI, BUDITE BLIŽI SVOM PARTNERU

Mesec u znaku Vage ove subote budi nežnost u nama i potrebu da volimo i budemo voljeni. Slobodne duše danas biće u intenzivnoj potrazi za partnerom ili će posvetiti dobar deo dana za taktiku udvaranja osobi koju već neko vreme primećujete u svojoj okolini i koja vam se dopada. Parovi tokom trajanja ovog aspekta biće brižni prema svom partneru i uživaće u društvu svoje voljene osobe. Ovo je dan za opuštanje i mir, te uživajte u njemu od jutra do mraka!

Ovan


POSAO
Ispoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da vam obezbede određene olakšice koje vam nedostaju.
LJUBAV
Izbegavajte novu rasparavu sa voljenom osobom. Nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Promenite svoju taktiku.
ZDRAVLJE
Proverite pritisak.

Bik


POSAO
Postoje iznenadni događaji na poslovnoj sceni koji vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno je da pronađete neko zaobilazno rešenje.
LJUBAV
Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Emotivni izazov ili nova avantura može imati i svoje negativne posledice. Ponekad zabranjeno voće donosi gorak ukus.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Blizanci


POSAO
Pomisao da se nalazite ispred drugih odslikava vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Neprijatnost koja vas očekuje predstavlja logičan sled događaja i reakciju na vaše ponašanje.
LJUBAV
Nema razloga da preuveličavate vaše potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje, ponekad ni upornost nije dovoljna.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

SAMO ZA JEDNU ŽENU: OD NJIH NE OČEKUJTE PUNO, UKOLIKO IM NISTE PRVA LJUBAV, JER ONI VOLE SAMO JEDNOM!

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR 2019: NOVI VAL ENERGIJE UČINIĆE DA VAM SVE IZGLEDA NOVO I SVJEŽE