in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2019:JAVLJA SE POTREBA DA VOLITE I BUDETE VOLJENI, BUDITE BLIŽI SVOM PARTNERU

Jarac


POSAO
Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve i imate određene zahteve od kojih ne želite lako da odstupite. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublazite kriterijume kako biste imali realniju sliku o zajedničkim mogućnostima.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Vodolija


POSAO
Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoju okolinu ili na jednu uticajnu osobu. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Ako ste slobodni, prihvatite nečiji poziv ili igru zavođenja u društvu osobe koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Ribe


POSAO
Prate vas dobre okolnosti i faktor sreće. Očekuje vas zapaženi uspeh na različitim stranama. Važno je da se pravilno organizujete. Postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
LJUBAV
Neko ume da vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod da stvarate zajedničke planove. Iz svega možete da naslutite i neko novo zadovoljstvo.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

SAMO ZA JEDNU ŽENU: OD NJIH NE OČEKUJTE PUNO, UKOLIKO IM NISTE PRVA LJUBAV, JER ONI VOLE SAMO JEDNOM!

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR 2019: NOVI VAL ENERGIJE UČINIĆE DA VAM SVE IZGLEDA NOVO I SVJEŽE