in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2020: NEMOJTE PREUVELIČAVATI VAŠU POTREBU U SUSRETU SA VOLJENOM OSOBOM

Vaga

POSAO
Vaš entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika. Nema potrebe da rizikujete oko poslovnih pregovora ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane.
LJUBAV
Stvari nisu tako jednostavne kao što biste želeli da ih predstavite pred bliskom osobom. Jer san o sreći, ipak nije isto što i sreća.
ZDRAVLJE
Nesanica.

Škorpija

POSAO
Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovnoj saradnji kao i da ispoštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Ponekad delujete previše sitničavo.
LJUBAV
Delujete uznemireno i to predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite vašu sujetu kako nekog ne biste isprovocirali na lošu reakciju.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Strelac

POSAO
Obratite pažnju na nečiju primedbu. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u poslovnim susretima. Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje.
LJUBAV
Izbegavajte osobu koja vas često nepotrebno opterećuje svojim teatralnim ponašanjem ili velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu u odnosu na nekog.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve i imate određene zahteve od kojih ne želite lako da odstupite. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublazite kriterijume kako biste imali realniju sliku o zajedničkim mogućnostima.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Vodolija

POSAO
Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoju okolinu ili na jednu uticajnu osobu. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima.
LJUBAV
Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Ako ste slobodni, prihvatite nečiji poziv ili igru zavođenja u društvu osobe koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Ribe

POSAO
Prate vas dobre okolnosti i faktor sreće. Očekuje vas zapaženi uspeh na različitim stranama. Važno je da se pravilno organizujete. Postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
LJUBAV
Neko ume da vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod da stvarate zajedničke planove. Iz svega možete da naslutite i neko novo zadovoljstvo.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

OVO JE 7 VELIKIH OSOBINA KOJE SVAKU ŽENU ČINE POTPUNO NEODOVLJIVOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR 2020: NEMATE UTISAK DA STE ZAJEDNO, NEGO DA SVAKO IDE SVOJIM PUTEM