in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. APRIL 2020: NA POLJU LJUBAVI VAS OČEKUJE PRILIKA ZA PARALELNU VEZU ILI FLERT

Ovan

Posao: Moguće je da ćete po pitanju posla početi da osećate neke unutrašnje nemire iz vama nepoznatog razloga. Niste sigurni da li da nastavite u pravcu u kojem idete. Moguće je da ćete konsultovati nekoga iz svoje porodice, čiji savet smatrate dragocenim.
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje fascinacija voljenom osobom i potpuna predanost njoj. Imaćete osećaj da voljenu osobu danas gledate drugačijim, romantičnijim očima. A ukoliko ste usamljeni, mnogo pripadnici ženskog pola željno iščekuju poznanstvo sa vama.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

Bik

Posao: Pred vama je dan u kojem ćete biti rasterećeni, nemate mnogo poslovnih obaveza i to vas raduje. Poslovni saradnici su vam naklonjeni i podržavaju vaše predloge. Ukoliko nemate posao, dan je idealan za potragu ili kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći u potrazi posla.
Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja vam je prijateljski nastrojena. Dopašće vam se način komunikacije koja će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Vaš osmeh privlači pažnju suprotnog pola.
Zdravlje: Na polju zdravlja nema naznaka za značajne tegobe i probleme, osećate se generalno dobro. Naglašena je jaka potreba za slatkišima ili uživanjem neke vrste.

Blizanci

Posao: Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaše poslovno napredovanje ili generalno za profesionalni status. Smatrate da je taj uspeh nastao isključivo vašom borbom i zalaganjem. Oni koji su u potrazi za poslom mogu očekivati lepe vesti i odgovor na dosadašnja apliciranja.
Ljubav: Zadovoljni ste odnosom koji imate sa partnerom, nemate problema u ljubavi. Ne biste ništa menjali. Komunikacija je zadovoljavajuća, drago vam je što je partner zainteresovan za vas i mnogo vam više pažnje posvećuje danas nego prethodnih dana.
Zdravlje: Zdravlje nije posebno ugroženo ali možete imati manje probleme vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u predelu ramena, vrata itd. Kosti su vam sada osetljive. Više odmarajte.

Rak

Posao: Saradnja sa inostranstvom cveta i vidite veoma dobre poslovne rezultate vezano za te poslove. Jako ste zadovoljni jer znate da ste i vi i poslovni saradnici uložili mnogo truda da to i ostvarite. Srećni ste što imate takve saradnike-
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje potreba za slobodom i uživanjem kakvu dugo niste imali. Imate potrebu da izlazite sa različitim profilom ličnosti, da razgovarate na razne teme, da uživate u lepom ambijentu i nekom lepom vinu.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete generalno solidno stanje, bez većih promena i briga. Imate puno energije u sebi, prija vam fizička aktivnost i izlasci.

Lav

Posao: Dolazi materijalno poboljšanje kojim ćete biti veoma zadovoljni. Pretpostavljeni će umeti da ceni vaš trud i vreme koje ste posvetili poštovanju svih rokova i završetku posla. Komunikacija sa kolegama je zadovoljavajuća uz međusobno poštovanje i poverenje.
Ljubav: Dobro ste raspoloženi pa lako privlačite nove udvarače i sklapate nova poznanstva sa suprotnim polom. Veče je kao stvoreno za izlazak i nove ljude. Zračićete novom energijom koju će suprotni pol uvideti. Budite opušteni, cep dan je pred vama.
Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bešikom, urinarnim traktom pa o tome treba da vodite računa. Utopljavajte se i pijte dosta tečnosti.

Devica

Posao: Imaćete puno obaveza ali ćete biti zadovoljni svojim učinkom i stanjem po pitanju posla. Imate dosta ideja koje mislite da treba realizovati u skorijoj budućnosti. Zadovoljni ste saradnicima, njihovim ulaganjem, jedino malo obratite pažnju na komunikaciju sa nadređenima.
Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da računate na flert ali ne i početak veze u ovom periodu. Nekada pomislite da bi bilo lepo da budete u vezi, a nekada vam fali sloboda. Nemojte se zaletati, biće prilike da uspostavite dobar odnos sa suprotnim polom.
Zdravlje: Možete biti osetljiviji, moguć je pad imuniteta, pa biste trebali više da odmarate. Čuvajte stomak i želudac koji takođe mogu biti slabe tačke kod vas.

OVO JE PUT DO NJEGOVOG SRCA I 4 RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆE TE VOLJETI ZAUVEK

KAKO PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU POTAJNO UNIŠTAVAŠ SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT