in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR 2019: OSEĆATE SE NESTABILNO NA POLJU LJUBAVI, IMATE NEKE ČUDNE ŽELJE KOJE SAVEST OBUZDAVA

OVAN

POSAO
Povoljan dan za posao je pred Vama, imate dosta sreće i dobre saradnike ili poslovne partnere na koje zaista možete da se oslonite. Pokažite da umete to i da cenite.

LJUBAV
Izjeda Vas sumnja, već neko vreme sumnjate u partnera i vaše ponašanje ukazuje na to da je kod Vas poverenje poljuljano. Slabo šta verujete partneru.

ZDRAVLJE
Posetite stomatologa i uradite pregled.

BIK

POSAO
Iako je Vaš trud na poslovnom polju bio više nego velik u proteklom periodu, nisu izostali ni retultati. Ipak, pred toga Vama bi jako prijala gratifikacija i bolja poslovna pozicija.

LJUBAV
Vi ste u potpunosti privrženi partneru i osećate da je vreme da Vašu vezu dodatno učvrstite ili podignete na ozbiljniji nivo.

ZDRAVLJE
Moguće su tegobe uzrokovane hormonskim disbalansom.

BLIZANCI

POSAO
Kraj godine, nagomilane obaveze, žurba da se računi svedu i završe poslovi čine jako dinamičnu situaciju na poslu, ali ukoliko budete uložili samo malo dodatnog napora, imaćete priliku da ostvarite lepe rezultate.

LJUBAV
Pred Vama je nova emotivna veza koja ima dobre šanse da preraste u stabilnu ljubav. Poslušajte svoje srce i budite svoji.

ZDRAVLJE
Zdravlje može biti blago narušeno usled intoksikacije, izbegavajte alkohol, tešku hranu i duvan…

RAK

POSAO
Malo nestabilna situacija učiniće da vam raspoloženje splasne, ipak dobra vest je da će vredni i predani Rakovi izbeći veće komplikacije ukoliko se budu dodatno angažovali i aktivirali.

LJUBAV
Partner može pokazati određenu dozu nezadovoljstva zbog nekog Vašeg postupka, kojegmožda i niste svesni.

ZDRAVLJE
Neophodan Vam je kvalitetan odmor i opuštanje.

LAV

POSAO
Iako je nesebičnost jedan od lepših kvaliteta kojima se možete pohvaliti, neophodno je da se u ovom periodu okrenete sebi i obratite pažnju na sopstvene probleme. Pravilno odredite prioritete.

LJUBAV
Situacija na ljubavnom planu krenuće na bolje ukoliko se u odnosu prema voljenoj osobi u potpunosti otvorite i ojačate Vašu vezu na temeljima poverenja i razumevanja.

ZDRAVLJE
Bez zdravstvenih tegoba i problema.

DEVICA

POSAO
Na polju poslovanja dolazi povoljan period za razvoj posla. Moguće je da ćete dobiti šansu za poboljšanje, ali neophodno je ovu priliku prepoznati i prihvatiti.

LJUBAV
Slobodne Device očekuje zanimljivo poznanstvo koje Vas može dovesti u priliku da otpočnete novu i uzbudljivu vezu kojom ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE
Povoljan period za regeneraciju i punjenje baterija…

OVIH 14 STVARI SVAKO TREBA ZNATI O JARCU U SVOME ŽIVOTU

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2019: PRED BLISKOM OSOBOM PRIKRIVATE ISTINU OKO NEKIH DELIKATNIH SITUACIJA