in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR 2020: POSVETITE SE SEBI I SVOJIM POTREBAMA, A OSTALE PUSTITE MALO PO STRANI

Mesec ovog četvrtka prelazi u znak Bika i prvi put ulazi u kvadrat sa Saturnom i Jupiterom u Vodoliji, ali tokom dana aktivira se i trigon sa Suncem, te ovaj dan može da krene i u dobrom pravcu.

Okrenite se bližnjima i budite u duhu predstojećih praznika. Osećajte se lepo i širite pozitivnu energiju oko sebe. Želimo vam ugodan dan.

♈ Ovan

POSAO
Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Budite sigurni da će vas spomenuti za nagradu.
LJUBAV
U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

♉ Bik

POSAO
Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage mogle bi se okomiti na vas.
LJUBAV
Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. Možda i simpatije s osobom stranog porekla.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♊ Blizanci

POSAO
Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. Možda bi bilo najbolje kad biste poslovne odluke odložili.
LJUBAV
Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

♋ Rak

POSAO
Ne postižete željene rezultate, ali nemojte očajavati. Ovo je samo jedan loš dan, ne brinite, već sutra ćete biti bolje.
LJUBAV
I dok će vam se neke ponude činiti predobre da biste ih odbili i dalje ćete morati učiniti nešto na sebi kako biste se mogli otvoriti za ljubav koja vas čeka.
ZDRAVLJE
Zbog umora vam opada imunitet pa ćete biti skloniji prehladama i bolestima.

♌ Lav

POSAO
Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih seradnika.
LJUBAV
Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povreda.

♍ Devica

POSAO
Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Pre svega, moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost. To je jedini način da uspete.
LJUBAV
Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podeli nešto posebno. Prijaće vam vreme provedeno uz porodicu u partnera.
ZDRAVLJE
Osećaćete se dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. DECEMBAR 2020: SUVIŠE FORSIRATE SVOJE POTREBE I NEKE SITUACIJE U LJUBAVNOM ODNOSU

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2020: PONEKAD JE NEMOGUĆE SAKRITI UNUTRAŠNJI NEMIR