in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2020: BEZBRIŽAN DAN PRED BURU ZA KOJU MORATE BITI SPREMNI

Rak


POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na Vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja Vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom, pokažite da u Vama postoji dobra volja.
LJUBAV
Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Lav


POSAO
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite odredjeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.
LJUBAV
Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Devica


POSAO
Ponestaje Vam smisao za diplomatijom, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način.
LJUBAV
Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to možda predstavlja dobru temu za razmišljanje ili preispitivanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu.
ZDRAVLJE
Ukočenost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: USAMLJENI MOGU UPOZNATI NOVU OSOBU SA KOJIM MOGU OSTVARITI INTERESANTNU KOMUNIKACIJU