in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2020: BEZBRIŽAN DAN PRED BURU ZA KOJU MORATE BITI SPREMNI

Jarac


POSAO
Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese.
LJUBAV
Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na Vaš poziv i iskreno želi da Vam ugodi.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Vodolija


POSAO
Pogadja Vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Ribe


POSAO
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovne interese, ali Vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh, nego kriterijumi koje koriste Vaši saradnici.
LJUBAV
Ponovo prećutkujete »važne detalje« o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što Vam pripada.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: USAMLJENI MOGU UPOZNATI NOVU OSOBU SA KOJIM MOGU OSTVARITI INTERESANTNU KOMUNIKACIJU