in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2019-TE: VRIJEME JE ZA NOVE IDEJE, ZNANJA, OSLOBODITE SVOJ UM

Četvrtak je i Merkur menja smer ulazeći u Vodoliju! Naša sfera uma ulazi u polje novih ideja, znanja, izašavši iz stabilnog, uljuljkanog i zaključanog polja gde je vladao Jarac. Oslobođen um gladan je novog i svežeg, ratosilja se repova prošlosti i nezasito hrli ka budućnosti.  Vodoliju karakteriše nesputanost, mentalno nad emotivnim, originalnost, spontanost, širina. Oslobođena stega Jarca ona žuri da sve što je propustila nadoknadi. A sve to uz sjajan nalet energije koju morate da iskoristite na pravi način!

Ovan ♈


POSAO
Neko osporava vaš poslovni ugled što dodatno otežava zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da odredjeni nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Budite uporni u svojim namerama.
LJUBAV
Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Bik ♉


POSAO
Nema razloga da optužujete druge saradnike za pogrešnu procenu ili za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno.
LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva deo istine što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Ipak, svako od vas zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci ♊


POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Vaš stil izražavanja i pregovaračke sposobnosti imaju uticaj na završne rezultate. Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama.
LJUBAV
Raduju vas novi dogadjaji u privatnom životu. Partner sa istančanim manirima podstiče zajedničko raspoloženje. Prepustite se svojim osećanjima.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NJEGOVA MAMA MISLI O VAMA

SLATKOREČIVI I PAŽLJIVI DOK TE NE OSVOJE: ONDA NASTAJE PAKAO KOJI ĆEŠ TEŠKO PREBOLETI