in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MART 2020: ODMOR OD SVAKODNEVNOG STRESA MOŽETE POTRAŽITI U ZAGRLJAJU SVOG PARTNERA

Ovan

Posao: Danas možete razmišljati o situacijama koje ste imali na poslu u protekloj nedelji. Smatraćete da morate da budete obazriviji kada su komentari koje dobijate na vaš račun u pitanju. Oni koji su bez posla, mogu nešto danas raditi honorarno.
Ljubav: Odmor od svakodnevnog stresa možete potražiti u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe. Veče je posebno intrigantno.
Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem sa kostima ili zubima. Utopljavajte se i večeras uživajte u društvu.

Bik

Posao: Ukoliko vas intuicija danas upozorava na potencijalnu opasnost od strane neke osobe koja se često nalazi u vašem okruženju, poslušajte je, vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga. Razmišljate o strategijama i kako da se čuvate potencijalnih intriga.
Ljubav: Vaša potreba da nekoliko sati provedete sami sa partnerom i danas dolazi do izražaja. Na sreću, vaš partner isto to želi. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u večernjem izlasku.
Zdravlje: Više spavajte, imate osećaj da ste hronično umorni. Jedite na vreme i vodite računa o ishrani. Odmarajte i uživajte sa partnerom.

Blizanci

Posao: Nekima od vas dolaze poslovni preokreti,nova radna mesta, novi projekti i saradnje. Sasvim slučajno na nedeljnom ručku možete sve ovo ugovoriti. Oni koji su bez posla isto mogu razgovarati danas o poslu sa prijateljima.
Ljubav: Možda danas i nećete imati baš tako sjajan odnos sa voljenom osobom. Može doći do svađa i razmirica. Vi ćete želeti jedno, ona drugo i na kraju je najbolje za oboje da danas ne želite ništa. Potrudite se da ne dođe do teških reči.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro, ali bićete malo i nervozni. Odmarajte se više ili bavite fizičkim aktivnostima. Sport vam može pomoći da se oslobodite stresa.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020: DA LI DA PROŠLOSTI PONOVO PRUŽITE PRILIKU DA UĐE U VAŠ ŽIVOT ILI DA ZAPOČNETE NOVU PRIČU SA NEKIM NOVIM

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE