in

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MART 2020: ODMOR OD SVAKODNEVNOG STRESA MOŽETE POTRAŽITI U ZAGRLJAJU SVOG PARTNERA

Jarac

Posao: Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.
Ljubav: Oni koji su u partnerstvu imaće želju da odu sa partnerom na neki jednodnevni izlet Oni koji su slobodni, mogu vraćajući se sa nekog kraćeg odmora da upoznaju osobu koja imse može jako dopasti i poželeti da sa njom ostvare dublju komunikaciju.
Zdravlje: Dobro se osećate. Krajem dana možete uživati u društvu dragih ljudi.

Vodolija

Posao: Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana, posebno ako vam je danas radni dan. Taj posao može sačekati do početka sledeće nedelje, bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada.
Ljubav: Vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost danas igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Moguće je da će vam se javiti bivši partner, bez obzira da li ste u vezi ili ne.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Odmaraćete dovoljno i dan ćete provesti vez ikakvih tegoba. Večeras uživajte u dobrom društvu.

Ribe

Posao: Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla. Danas odmorite, i ne zovite svoj3 poslovne saradnike. Nezaposleni posao mogu naći sledeće nedelje.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, partner vas svojim zahtevima može zbuniti i dovesti vas u situaciju da se zapitate šta se dešava sa njim. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete, i koja će vam biti draga.
Zdravlje:Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Večeras izađite sa društvom i uživajte .

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020: DA LI DA PROŠLOSTI PONOVO PRUŽITE PRILIKU DA UĐE U VAŠ ŽIVOT ILI DA ZAPOČNETE NOVU PRIČU SA NEKIM NOVIM

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE