in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. APRIL 2020: MOŽDA DANAS I NEĆETE IMATI BAŠ TAKO SJAJAN ODNOS SA VOLJENOM OSOBOM

Vaga

Posao: Danas vam na poslu možda u jednom trenutku i neće biti baš najprijatnije. Saradnici bi mogli da iznesu svoje mišljenje o nečemu, a vama se to uopšte neće dopasti. Neće vam se prvenstveno dopasti način na koji će oni reći vama neku svoju odluku.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, vaš partner može biti poprilično nezadovoljan vašim odnosom. Predložiće vam da porazgovarate ozbiljno o problemima koji su vas zadesili. Ukoliko ste slobodni, što više se krećite u toku dana, moguće je da sretnete interesantnu osobu.
Zdravlje: Moguće su glavobolje danas. Što više se utopljavajte i jačajte svoj imunitet.

Škorpija

Posao: Na poslu se situacija odvija uobičajeno. Nemate nekih većih problema. A i da ih ima, to mogu biti oni na koje ste već navikli i sa kojim se nosite odlično. Oni koji su bez posla, mogu posao naći, ali to neće biti posao za koji imate kvalifikacije.
Ljubav: Opustite se i predložite svom partner neku zajedničku aktivnost. Mnoge stvari bi u ovom periodu mogle da utiču na vaš ljubavni život. Ukoliko ste slobodni, nećete imati problem i zadršku da priđete osobi koja vam se dopada.
Zdravlje: Odlično se osećate. Imate utisak da imate i višak energije. Bavite se fizičkim aktivnostima i uživajte u životu.

Strelac

Posao: Danas sijate, posebno ako radite u nekoj javnoj ustanovi, gde mogu i ostali ljudi to da primate. Posao će danas biti u drugom planu. Rešili ste da sebi date oduška. Do sada ste sve zadatke obavljali na vreme, pa možete i da odmorite.
Ljubav: Danas imate šansu da sa svojim partnerom provedete nezaboravan dan. Vaši zahtevi se mogu dopasti partner. Uživaćete. Oni koji su slobodni mogu provesti dan u društvu prijatelja i uživaće u druženju. Iznenada se u društvu može pojaviti osoba koja vam se dopada.
Zdravlje: Odličnog ste zdravlja. Redovno radite preventivne preglede.

Jarac

Posao: Razgovorom i veštom komunikacijom uspevate da popravite odnose sa kolegama i nametnete im svoj stav kada je posao u pitanju. Svesni ste svog uticaja na zajedničke projekte. Ukoliko sami realizujete aktivnosti, u konsultacijama sa drugima donesite odluku o krajnjem roku njihovog završetka
Ljubav: Partner ima razumevanja za sve vaše ambicije i podržava vas u potpunosti iako je svestan da to radi na svoju štetu. Nađite način da mu se odužite. Veče je kao stvoreno za lep izlazak i romantično uživanje u dvoje. A vi kao hedonista umete to da priuštite svom partneru.
Zdravlje: Možete više nego obično imati želju da probate sve kulinarske specijalitete. Ipak, povedite računa o svojoj kilaži. Vi bar znate kako je kada mučite muku sa njom.

Vodolija

Posao: Novu ponudu koju budete dobili za posao biće samo još jedna os opcija koje ćete smatrati prolaznim. Nećete biti sigurni da li vam ona u potpunosti odgovara i moguće je da ćete je ignorisati.
Ljubav: Već danima primećujete da je strast n3što što vas ovih dana pokreće. Da li je to strast prema partneru, da li je to strast prema nekoj novoj osobi, to trenutno nije važno. Vi ste zadovoljni jer imate stalnu stimulaciju iz spoljašnje sredine.
Zdravlje: Odlično se osećate i taj osećaj će vas pratiti tokom čitavog dana. Bićete dobro raspoloženi.

Ribe

Posao: Novu ponudu za posao možete dobiti od osoba koje imaju veze sa inostranstvom ili često putuju u inostranstvo ili tamo žive. Nemojte biti sumnjičavi prema tim ponudama i nemojte previše razmišljati.
Ljubav: Imaćete dilemu da li da prošlosti ponovo pružite priliku, ali možete imati na umu i neku drugu osobu koja nije vaš partner. Zanimljiv dan će vam biti, makar u mislima. Prolaziće vam kroz glavu svakakve misli, u jednom trenutku možete biti nasmejani, u drugom tužni. Prava jedna emotivna vrteška.
Zdravlje: Može se desiti da zbog male nepažnje povredite ili udarite neki deo tela. Budite pažljivi.

PAŽLJIVO IZABERI SRCE KOJE TI SE DOPADA I OTKRIJ KAKVA SI LJUBAVNICA

NAJBOLJI LJUBAVNI SAVJETI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK ZA OVU GODINU