in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: CILJ VAM POSTAJE JASNIJI NEGO IKADA, PUNI STE DOBRE ENERGIJE

Sunce i Mars u glavnim ulogama. Mnoga vrata biće vam otvorena, cilj jasniji nego ikad, a samim tim i dostižniji. Puni ste dobre energije i vrlo odlučni. S vetrom u leđa sve će vam teći kao podmazano! Ovo je jedan od onih dana koji brzo prođu ali ostave dubok trajan trag!

Ovan


POSAO
Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije.
LJUBAV
Pokušajte bolje da razumete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.
ZDRAVLJE
Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Bik


POSAO
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme.
LJUBAV
Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom. Prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Blizanci


POSAO
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare ne treba da odgovarate.
LJUBAV
Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti.
ZDRAVLJE
Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: USAMLJENI MOGU UPOZNATI NOVU OSOBU SA KOJIM MOGU OSTVARITI INTERESANTNU KOMUNIKACIJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR 2020: ODLIČAN DAN ZA SVE VRSTE POSLOVA, POBOLJŠANA KOMUNIKACIJA SA OKOLINOM