in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: CILJ VAM POSTAJE JASNIJI NEGO IKADA, PUNI STE DOBRE ENERGIJE

Rak


POSAO
Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje.
LJUBAV
Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav


POSAO
Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze vaše znanje.
LJUBAV
Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku koju vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.
ZDRAVLJE
Prijaće vam vitaminska ishrana.

Devica


POSAO
Ukoliko vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa vaše strane može sve da iskomplikuje.
LJUBAV
Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.
ZDRAVLJE
Potrudite se da poboljšate kondiciju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: USAMLJENI MOGU UPOZNATI NOVU OSOBU SA KOJIM MOGU OSTVARITI INTERESANTNU KOMUNIKACIJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR 2020: ODLIČAN DAN ZA SVE VRSTE POSLOVA, POBOLJŠANA KOMUNIKACIJA SA OKOLINOM