in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: CILJ VAM POSTAJE JASNIJI NEGO IKADA, PUNI STE DOBRE ENERGIJE

Jarac


POSAO
Nečije reči produbljuju vše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri.
LJUBAV
Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem slabosti pojačavate svoju nesigurnost.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Vodolija


POSAO
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu.
LJUBAV
Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Ribe


POSAO
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje.
LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2020: USAMLJENI MOGU UPOZNATI NOVU OSOBU SA KOJIM MOGU OSTVARITI INTERESANTNU KOMUNIKACIJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR 2020: ODLIČAN DAN ZA SVE VRSTE POSLOVA, POBOLJŠANA KOMUNIKACIJA SA OKOLINOM