in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2020: MISLITE BRZO, GREŠKE SU MINIMALNE

Merkur pravi sekstil sa Marsom prvog dana vikenda. Ovo je dan kada su telo i mozak u šestoj brzini! Mislite brzo, delate brzo, greške su minimalne i slučajne! Oštroumni ste i pronicljivi i teško da danas neko može da vas obmane! Bićete i veoma vešt govornik koji će iznositi dobre ideje koje će naići na odobravanje kod drugih, a vama uliti samopouzdanje. Želimo vam uspešan dan.

Ovan


POSAO
Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Bik


POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitnu kombinaciju«, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Blizanci


POSAO
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2020: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA ISTINU A TO DODATNO UTIČE NA VAŠE RASPOLOŽENJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2020: OSLOBODITE SE STEGA KOJE VAM NAMEĆE DRUŠTVO, IZAĐITE IZ KALUPA