in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU

S današnjim danom započinjemo i poslednju sedmicu meseca januara koji po mnogima najbrže i prođe jer obiluje raznim dešavanjima i praznicima. Provedite dan u miru i slozi, budite nežni prema dragim osobama, a voljenoj osobi posvetite večernje trenutke uz vino i sveće.
Svakako budite odgovrni i prema svom zdravlju i zdravlju drugih ljudi, čuvajte se i vodite računa o svom imunitetu kao i o uputstvima o ponašanju u vreme pandemije, jer stigao nam je novi soj virusa, a s njim i novi talas straha među ljudima.

♈ Ovan

POSAO
Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

♉ Bik

POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitnu kombinaciju«, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

♊ Blizanci

POSAO
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV
Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

♋ Rak

POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere.
LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

♌ Lav

POSAO
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♍ Devica

POSAO
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2021: UKOLIKO PREVIŠE VERUJETE U NEČIJE REČI OČEKUJE VAS NOVI GUBITAK ILI RAZOČARENJE