in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2018-TE: NEMOJTE DA SE FORSIRATE NA BILO KOM POLJU, PREISPITAJTE SE I ZASTANITE ZA TREN

Danas je nedelja i Neptun danas menja smer i kreće direktno! Mars u Ribama napominje da je potrebno odmora vašem telu, te danas ne bi valjalo da se forsirate ni na kom polju. Od vas se očekuje da se posvetite sebi i poslušate s vremena na vreme svoj unutrašnji glas, preispitate se i zastanete u svom ovoj trci sa vremenom.

Neptun takođe doprinosi sveukupnom traženju unutrašnjeg mira, opustite se i gledajte danas na probleme na malo drugačiji način. Danas su tu, sutra ih biti neće. Izbegavajte rasprave bilo koje vrste, Neptun je dugo bio stacioniran i nudi nove poglede na stvari. Budite fokusirani da smireno sagledate problem, jedino smirenošću ćete ukrotiti Mars.

Ovan ♈


POSAO
Vaša kreativnost je naglašena. Napokon ćete u svom radnom okruženju promeniti ono što vas je kočilo da dođete do očekivanog uspeha. Prijatna iznenađenja slede.
LJUBAV
Bez obzira što privlačite pažnju suprotnog pola, shvatate da za sada niste spremni da uđete u odnos koji biste definisali vezom. Zauzeti će uživati u blizini voljene osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik ♉


POSAO
Potrebno je da svoju pažnju usmerite na projekte koje ste ranije isplanirali. Mnogi će od vas tražiti pomoć, ali vi treba da se usmerite na ostvarivanje ličnih ambicija.
LJUBAV
Imate potrebu da se opustite u ljubavnim vodama, ali neke spoljašnje okolnosti vam to ne dozvoljavaju. To doprinosi da se osećate nervoznijim.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Blizanci ♊


POSAO
Imate potrebu da napravite neku konkretnu promenu u svom profesionalnom životu. Trenutni aspekti govore da ste suviše lakoverni.
LJUBAV
Već izvesno vreme drugi kritikuju vaš ljubavni život. Jedan događaj će vam pomoći da sve sklopite u mozaik.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

KAKO DA PONOVO RASPLAMSAŠ VATRU KOD NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR 2018-TE: DAN PUN DOBRE ENERGIJE KOJA POKREĆE, JAČA I NUDI LJUBAV